otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Báječné pobyty pro dámy

Báječné pobyty pro dámy

2023-10-05T15:29:54+00:00 05.10.2023

Hotel Praha - Dámská jízda ve všedních dnech (2 noci)

Moderní wellness hotel Praha najdete přímo v centru Špindlerova Mlýna, který se nachází v nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších českých horách, Krkonoších.

V ceně balíčku na vás čeká: ubytování, snídaně formou teplého i studeného bufetu, večeře formou menu o 3 chodech, welcome drink, ovocná mísa na pokoji při příjezdu, neomezený vstup do SPA relax centra (finská a bylinková sauna, bazén s masážními lavicemi, protiproudem, chrliči a vodní clonou), relaxační koupel dle výběru, 1x venkovní vířivka s lahví Bohemky (30 min.), Biliár, parkování a WiFi.

Dámská jízda

Zámecký hotel Zdíkov - Víkend pro ženy (2 noci)

Zámecký hotel Zdíkov leží v centru obce Zdíkov a je obklopen nádhernou přírodou šumavské krajiny v bezprostřední blízkosti Národního parku Šumava. 

V ceně balíčku na vás čeká: ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní, večeře (3 chody) s výběrem ze 3 hlavních jídel, 1x relaxační teploproudá terapie v tepidáriu (hloubkové prohřátí svalů) 60 min a poté relaxační masáž záda, šíje (30 min), 1 x manikúra (30 min), 1x pedikúra (30 min), župany na pokoji, celodenní bezplatný vstup do bazénu, sauny a posilovny.

Článek foto 2

Hotel Studánka - Omlazující wellness pobyt (2 noci)

Hotel Studánka je umístěn uprostřed lesa v přírodním parku Les Včelný v těsné blízkosti města Rychnov nad Kněžnou. Klidná příroda Orlických hor, romantické hrady a zámky, bohaté kulturní vyžití. To všechno vám nabízí blízké okolí letoviska Studánka. 

V ceně balíčku na vás čeká: ubytování ve vile, Studánecké MAXI kolečko - (překvapení na pokoji), bohatá snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze čtyř chodů, 90 minut v páře a finské sauně, odpočívárna s relaxační hudbou a vyhřívaným lehátkem, solná lampa, solný nápoj, 20 minut perličková koupel, 20 minut masáž (výběr: záda a šíje, horní nebo dolní končetiny, chodidla nebo dlaně), 30 minut zábal černé bahno z mrtvého moře nebo balneo rašelina, župan k zapůjčení po celou dobu pobytu, neomezený vstup do wellness, (relaxační bazén s protiproudem a vodním masážním lehátkem, pitný režim wellness - Studánecká voda ve džbánech, 60 minut kulečník nebo minigolf, parkování u hotelu, WI – FI ve všech prostorách hotelu a 10 % sleva na předem objednané služby ve wellness.

článek foto 3

 
Wellness hotel Villa Regenhart - Beauty pobyt pro bohyně (2 noci)

Jedna z nejkrásnějších vil Jeseníku, Villa Regenhart, spojuje historickou atmosféru s moderním relaxačním wellness prostorem. K hotelu patří také venkovní terasa a rozlehlý park. Pro výlety do blízkého okolí vám rádi zprostředkují zapůjčení jízdního kola. 

V ceně balíčku na vás čeká: ubytování v komfortně zařízeném hotelovém pokoji dle vlastního výběru, drink na uvítanou v lobby baru, ovocná mísa na pokoji, odpolední siesta - káva a dezert v našem lobby baru, bohaté rautové snídaně
tříchodová večeře s výběrem ze 3 hlavních chodů, 2x luxusní masáž obličeje, krku a dekoltu lávovými kameny v délce 20 minut, 2x perličková koupel s přísadou dle vlastního výběru pro zjemnění a vyhlazení pokožky těla, volný vstup do hotelového wellness světa v jeho provozní době - parní, finská a solná sauna, relaxační bazén s vodopádem, odpočinková zóna s lehátky, venkovní relaxační lehátka pro slunění s přímým vstupem do vnitřního wellness, župany a pantofle na pokoji, Wi-Fi a parkování v celém areálu hotelu, 20% sleva na další wellness služby dle vlastního výběru.

článek foto 4.

Grand hotel Nabokov - Královské rozmazlování (3 noci)

Grand hotel NABOKOV se nachází přímo v centru města Mariánské Lázně, jen 4 minuty chůze od slavné Zpívající fontány. Hotelový komplex vznikl propojením sedmi historických budov a dostavbou wellness centra Aglaja.  Stal se tak jedním z nejmodernějších hotelů v tomto městě. 

V ceně balíčku na vás čeká: ubytování ve zvoleném typu pokoje, uvítací nápoj, 1x láhev minerální vody na pokoji v den příjezdu, polopenze (snídaně a večeře formou bufetů), 4 wellness procedury: 1x částečná klasická masáž, 1x hydrojet - suchá masážní vana, 1x přísadová koupel, 1x vstup do solné jeskyně (50 min.), vstup do wellness světů Aglaja (bazén, whirlpool a sauny), využití fitness centra, wellness set (župan a pantofle) po dobu pobytu.

článek foto 5.

A nyní se nechte už jen hýčkat a užijte si příjemný pobyt.