otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Prožijte zážitkový pobyt s celou rodinou

Prožijte zážitkový pobyt s celou rodinou

2024-04-04T08:25:34+00:00 04.04.2024

Zámecký hotel Berchtold se nachází v Kunicích u Prahy. Rodiny s dětmi objeví v zámecké zahradě „Dětský ráj“ s pohádkovou zemí a stálou výstavou miniatur českých hradů, dětským a dopravním hřištěm, podzemní peklo, perníkovou chaloupku, velké skákadlo, minizoo, naučnou stezku kunickou přírodou a obecní muzeum Kunic. 
Berchold
Berchold
Berchold
Hotel je bezbariérový s výtahem a s pokojem pro osoby se sníženou pohyblivostí. Do vnitřních prostor zámku a Garni domácí mazlíčci nesmí. Domácí mazlíčci mohou být jen v apartmánu ve vedlejší budově. Zámecké privátní wellness nabízí masérské služby a fyzioterapii. Vychutnat si můžete exkluzivní zámeckou kuchyni a restauraci, která vám nabídne jedinečný gastronomický zážitek. Kuchyně je odborně vedená zkušeným týmem šéfkuchařů, kteří jsou oddaní kvalitě, tradici a kreativitě.

O Pekle se nedá vyprávět, peklo se musí zažít. A kde se peklo nachází? Nedaleko Hlinska v obci Čertovina.  
Čertovina

Peklo je tradičně umístěno v podzemí. Vstupte do čertího labyrintu, který 12 metry sahá do hlubin Země. Unikátní ubytování v Pekle Čertovina, které nenajdete nikde na světě. Zažijete originální ubytování v pokojích, kde naleznete krásnou řemeslnou práci uměleckých truhlářů a ručně vymalované pokoje. 24 jedinečných ubytování. Je libo ubytování U Rybáře? U Piráta? U Hajného Šafránka? Nebo třeba na nádraží? V hotelu Kocourkov nebo
v některých z malebných chaloupek v blízkosti pekla.
Čertovina
Čertovina
Housův mlýn v Táboře
Místo, které při návštěvě Táborska nesmíte minout. Místo, kde se nezvládnete nudit. Zážitková filmová zbrojnice, ubytování v pokojích s filmovými rekvizitami, krčma s filmovým menu, půjčovna kostýmů a k tomu velké hlídané parkoviště. Nudí vás už hotelová uniformita? Co se takhle strávit pár nocí jako Jackie Chan v Rytířích ze Šanghaje? Nebo trochu steampunku? Půjčit si na večer filmové kostýmy a pořídit pár bláznivých fotek do rodinného alba? Na Housově mlýně to jde snadno.
Housův Mlýn
Hotel Akademie Naháč se nachází v překrásném prostředí Posázaví, malebné údolí Sázavy láká k relaxaci a rodinné dovolené. Okolí hotelu vás doslova okouzlí lesy a loukami, příjemným zázemím pro rodinnou dovolenou. Vzdálenost do Prahy zvládnete bez problémů během 15 minut. Hotel je výtečně dostupný ze všech částí České republiky. Malý kousek od hotelu se nachází oáza klidu Farmpark Soběhrdy, kde se naleznete dětská hřiště, trampolíny, tobogány, klouzačky, občerstvení, zvířata z farem celého světa, dětská miniZOO a těšit se můžete na krmení zvířátek.
Soběhrdy
Letní prázdniny budou opět protkané aktivitami zdarma pro malé i velké – platí pro všechny pobytové balíčky čerpané v období červenec – srpen 2024. Pevnou součástí animačního programu jsou výlety s králíkem Preclíkem. Připravena Preclíkova stezka, kde účastníci poznají řadu aktivit v lese, barevný svět lesa a luk a možná se naučí i přežít v přírodě s málem. Po celé léto bude k dispozici také nové venkovní dětské hřiště se skákacím hradem a herna v interiéru. Děti si také užijí pravidelnou péči o králíčky v jejich venkovním výběhu.
Léto s králíkem

Hurá za zážitkem!